• Polar Club Kapuváron : TRX edzések
Nincs termék a kosárban.

Miért hasznos Pulzusmérővel edzeni?

Mindez jól hangzik, és nagyon sokan elhatározták már magukat, hogy "holnaptól", hétfőtől, január 1-től stb. változtatni fognak.

Változtatni fognak, mert tisztában vannak vele, ha nem teszik meg, akkor arra rá megy az egészségük, a ruhatáruk az önbecsülésük, és még sorolhatnánk.

Igaziból a legfontosabb dolog, hogy az elhatározást tettek is kövessék, különben minden marad a régiben.
Ahhoz, hogy változtatni tudj, akaraterőre van szükséged. Akaratereje pedig mindenkinek van, csak nincs annyira megedzve.

Az akaraterő egy mítosz

"Az akaraterő pontosan olyan, mint az izom. Úgy tudod megedzeni, ha minden nap egy picivel jobban terheled meg. A legtöbb ember azért adja fel a sportolást, diétát, mert olyan célokat határoz meg, melyeket most még nem tud elérni - mint az a sportoló, aki annyi súlyt pakol a rúra, amennyit most képtelen felemelni. Egyszerre akarsz kemény diétába fogni, heti 3x futni és 4x edzőterembe járni? Ahogy kimondtad, máris feladtad!

Mi lenne, ha azzal kezdenéd, hogy gyalog mész fel az első héten az emeletre, egy buszmegállóval hamarabb szállsz le, és egy hétig nem eszel semmi cukrosat, fél órával hamarabb fekszel le aludni.

A kihívás nem lehetetlen. A kihívás - nos, csak kihívás...

Az akaraterő tehát fejleszthető. Csak minden nap egy kicsivel több kihívást igényel, és egy napon Téged állítanak majd példaként mások elé, és majd azt mondják: "Látjátok, neki aztán volt akaratereje."

És te akkor elmondhatod: az akaraterő olyan mint az izmod" <Forrás: Lakatos Péter> .

Motiváció

Ahhoz, hogy az elhatározásodat tettek kövessék, és akaraterővel felvértezve sikerre vidd elhatározásodat, nagyon fontos a motiváció fenntartása.
Ebben segít a pulzusos edzés. Egy pulzus mérő óra, ami visszacsatolást ad számodra, hogy aznap milyen remekül dolgoztál, hány ezer kalóriát égettél.

Egy folyamtos edző a csuklódon, a telefonodon, az edzőteremben. Aki megdícsér, és esetlegesen figyelmeztet, ha aznap kicsit lustább voltál.

Polar Club rendszer

A Castrum TITAN programban a célunk az akaraterő fejlesztése, és a motiváció fenntartása! Az edzések végén szembesülhetsz vele, hogy hány kalóriát égettél, milyen tempóban dolgoztál. Társaiddal közösen elfáradva megcsináltátok azt, amit otthon a fotelban ülve, még el sem hittél magadról.

A TITAN programban mindenki elérheti célját akár az a zsírégetés, vagy az állóképesség növelés is legyen. Folyamatos kontoll alatt, követheti az edzésmunkáját úgy, hogy nem kell folyamtosan a telefonját figyelnie, hiszen az egész a falra van kivetitve.